Casio G-Shock Pro Mudman GW-9500-1A4ER – Herre – 52 mm – Digitalt – Digitalt/Smartwatch – Mineralglas

Original price was: 3.599,00 kr..Current price is: 2.899,00 kr..

Dette ur er en del af G-SHOCK Master of G-serien og er designet til professionelle, der arbejder under ekstreme forhold.

Uret har en dristig og kraftfuld triple-sensor design, der giver funktioner som højdemåler, kompas, temperatur- og barometrisk trykaflæsninger direkte på håndleddet. Det er konstrueret med en speciel modstandsdygtighed mod mudder og vand, hvilket gør det ideelt til at klare udfordrende terræn.

 

Uret har en solid konstruktion med store, nemt betjente knapper, der er formet til at dræne mudder og vand og er beskyttet af rustfrit stålkomponenter. Knapskafterne er udstyret med pakninger for at holde mudder og støv ude.

Uret har en slank og kompakt form med en dual-layer LCD-skærm og Carbon Core Guard-struktur, hvilket gør uret mere robust, samtidig med at det har en behagelig pasform.

 

Det er et funktionelt ur, hvor det digitale kompas vises på den øverste lag af LCD-skærmen, mens tid og andre aflæsninger vises på laget nedenfor. Uret er også radio-kontrolleret og solcelledrevet, hvilket sikrer præcis tidtagning og god synlighed i mørke omgivelser.

Dette Casio produkt bliver leveret af: Ditur

Varenummer (SKU): 110106 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Casio G-Shock Pro Mudman GW-9500-1A4ER – Herre – 52 mm – Digitalt – Digitalt/Smartwatch – Mineralglas fra

Søgeord: Tøj og tilbehør – Smykker – Armbåndsure
ProduktID: 110106

Review Casio G-Shock Pro Mudman GW-9500-1A4ER – Herre – 52 mm – Digitalt – Digitalt/Smartwatch – Mineralglas.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *